
POTŘEBNÉ PŘÍSADY
1 zlaty klas +450 ml mlieka + 3 PL kryst cukru, 3 tvarohy vo vanicke, 1 teglik kyslej smotany, 2 vanilk cukre, prask. cukor podla chuti 2 slahacky, 1 prask. zelatina + 1 dl mlieka
POSTUP PŘÍPRAVY
doteraz som robila len torty s parizskym kremom, ale potrebovala som naplnit tortu kremom, v ktorom by nebola cokolada. tak som si vymyslela tento krem a bola som zanho vychvalena az do nebies. tak sa s vami onho podelim... ako inspiracia mi posluzili recepty na domaci pribinacik ;-)
uvarime si zo zlateho klasu puding, nechame vychladnut, ked vychladne tak ho preslahame
v inej miske si vymiesame tvarohy, kyslu smotanu, vanilkove cukre a podla chuti pridame prask. cukor
vyslahame si dve slahacky, mozno staci aj jedna ja som nakoniec pouzila asi len jeden a pol slahacky
zohrejeme si deci mlieka a rozpustime v nom zelatinu (ja pouzivam len jeden druh zelatiny, dam do komentarov odkaz na obrazok, vy kludne pouzite tu, s ktorou sa vam najlepsie pracuje, potom ju vsak pripravte podla navodu, ja ju robim podla navodu ID 633 a som spokojna)
do vyslahaneho tvarohu som zaslahala puding, rozpustenu zelatinu a rucne zamiesala slahacku, nechala som to v chladnicke trochu stuhnut a take trochu stuhnute som to plnila do torty, nechala znova stuhnut, trochu som ho zase preslahala a az tak som davala krem dookola torty a na vrch