Chrumkavý pangas s melónovou salsou



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

PRE 4 OSOBY: file z pangasa, * sol * pripadne korenie na ryby... SALSA: 10 g cerstveho zazvoru * 1 cervena cili papricka * 3 limety * sol * korenie * 3 lyzicky hnedeho cukru * 400 g cerveneho melona * petrzlenova vnat * olivovy olej,alebo maslo na opekanie pangasa..

POSTUP PŘÍPRAVY

Tuto specialitku som nasla v jednom casopise,a kedze radi experimentujeme s novymi chutami,tak som nevahala vyskusat...sice som mala mierne obavy,co z toho vznikne,ale vysledok bol priam ohromujuci..nezostala ani stipka:)....takze gurmani,a gurmanky,hor sa do experimentovania:)

salsu si pripravime zmiesanim stavy z limetiek,hnedeho cukru,soli,korenia,struhaneho cerstveho zazvoru,a nakrajanej cili papricky..(ja som zial nemala cerstvu,tak som pouzila susenu..tuto zmes si dame na chvilu odlezat do chladnicky,kym sa nam chute pekne spoja:)
medzitym si osolime,a okorenime pangasa,a ugrilujeme na masle ,alebo oliv.oleji do chrumkava..tuto fazu som zial zabudla odfotit,kedze sa mi na panvicke nieco pripalilo,a mala som co robit s vetranim toho dymu:)
nakoniec si melonik nakrajame na kocky,a zmiesame s pripravenou salsou,a petrzlenovou vnatou...podavame napriklad s opecenymi zemiackami... DOBRU CHUT!