Pangasius v kôprovej omáčke.

POTŘEBNÉ PŘÍSADY
pangasius, maslo, olej, hladká múka, sterilizovaný kôpor, mlieko, soľ, cukor
POSTUP PŘÍPRAVY
Opäť niečo nenáročné na čas.
 |
Dve lyžice masla, si rozpustíme v dvoch lyžiciach oleja. |
 |
Pridáme štyri lyžice hladkej múky a zamiešame. |
 |
Zalejeme litrom mlieka a za stáleho miešania privedieme do varu. |
 |
Pridáme sterilizovaný kôpor a podľa potreby dochutíme cukrom, soľou. |
 |
Na vymastenú zapekaciu misku uložíme rybky a osolíme. |
 |
Zalejeme kôprovou omáčkou a dáme do trúby na 50 minút, pri teplote 180 stupňov. |
 |
Podávame s varenými zemiačkami. |