PARÍŽSKE ROŽKY

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

JE TO TROCHU PRACNÉ, ALE SÚ VEĽMI, VEĽMI DOBRÉ!

POSTUP PŘÍPRAVY

CESTO: 6 bielkov, 36dkg kryštáľového cukru vyšľahať nad parou a ešte do teplého pridať 22dkg mletých orechov.
plech si vyložíme papierom a z pripraveného cesta striekame rožky.
Sušíme vo vyhriatej rúre, ktorú si vopred vyhrejeme na 200°C, dáme do nej plech a vypneme ju. Rožky sušíme 30 minút.

KAŠA: 0,5l mlieka, 2 vanilkové cukre, 10dkg práškového cukru, 6PL hladkej múky. Uvaríme kašu a za občasného miešania necháme vychladnúť.

KRÉM: 6 žĺtkov, 30dkg práškového cukru vymiešame nad parou do husta.

PLNKA: 1 maslo, 1 Palmarín.
Vymiešame maslo, Palmarín, pridáme kašu a krém.

Plnku nastriekame na rožky a dáme stuhnúť do chladničky. Potom namáčame plnkou do čokolády a zmova necháme stuhnúť.

ČOKOLÁDA: 1Cera, 15dkg kakaa, 10dkg čokolády.