Biela s ľaliou



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Mramorový korpus (z mimibazáru), čokoládový krém (4PL cukru, 1 pl hl. múky, 1PL kakaa, 2 celé vajcia, 9 PL mlieka, 1 čokoláda 100g,1 maslo/Helia 250g), poťah a kvietky MMF

POSTUP PŘÍPRAVY

Vynikajúci čokoládový krém, recept som našla na mimibazáre, ale vylepšila som ho tak, že som pridala 1 čokoládu na varenie. Nad parou som šľahala cukor, múku, kakao, vajcia a mlieko až do zhustnutia. Potom som primiešala čokoládu a po vychladnutí maslo.

krájanie cukríkov, potrebujem bielu zvlášť
prekrojený korpus
natretá krémom
vaľkanie hmoty na poťah a kvietky
prenesený poťah
úprava okrajov
volánik
čipka
výroba kvietkov
zbytky poťahu,z ktorého som povykrajovala kvietky
skúška...tie kvietky okolo sú príliš veľké
no, na začiatočníčku to ujde :-)
nakrájaná
a... ochutnaná... prežili všetci :-)