Slonie žrádlo

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

2lyžice oleja,
2lyžice horčice,
1lyžica kečupu , - túto zmes zohrejeme v panvičke,alebo hrnčeku,premiešame a necháme vychladnúť,


500g (300g) jemného salámu ,
1 cibuľa ,
1/2 lyžičky chilli ,
trochu soli ,
2majolky (1majolka) ,

*ja dávam aj na zjemnenie chuti kyslú smotanu ,ale to je čisto na vás či si to aj vy skúsite trošku zjemniť

POSTUP PŘÍPRAVY

Jemnú salámu nastrúhame nahrubo na strúhadle a pridáme vychladnutú zmes,najemno nakrájanú cibuľu,trochu soli (podľa chuti),pol lyžičky chilli a majolku (podľa množstva salámy).Všetko dobre premiešame a vložíme do chladničky schladiť.

* no a ja nakoniec pridávam ešte kyslú smotanu,ale treba odhadnúť koľko toho tam dávate,aby to nebolo príliš riedke.Ja dávam menej majolky a teda tú smotanu.


Prajem Vám dobrú chuť