Pangasius s mrazenou zeleninkou.



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Pangasius, cibuľku, cesnak, mrazenú zeleninu / použila som Mexickú zmes - kukurica, hrášok, paprika / , maslo na vymastenie zapekacej misky, olivy / kto nemá rád , nedá / , kečup, soľ a moje obľúbené oregano.

POSTUP PŘÍPRAVY

Vymastíme si zapekaciu misu, na dno poukladáme na kolieska nakrájanú cibuľku a cesnak. Poukadáme umyté rybky, osolíme a použijeme koreniny podľa chuti, u nás to bolo oregano. Zasypeme mrazenou / nerozmrazenou / zeleninou / . Navrstvíme olivy a zalejeme kečupom a dáme piecť do rúry pri teplote okolo 190 stupnov, tak 30 - 40 minút. Jedlo bude mať štavičku. Ako prílohu podávame pečené zemiaky v šupke, nakrájané na kolieska. Ja to väščinou robím naraz v trúbe. Zemiaky na plechu a rybky v zapekacej mise. Je to veľmi rýchle a vôbec nie pracné jedlo. Dobrú chuť.