Domaci kralik na jablkach - famozne!!!

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Domaci kralik, 2-3 jablka, sol,voda na podliatie

POSTUP PŘÍPRAVY

Je to velmi jednoduchy a rychli recept. Raz som nevedala, co uvarit a mala som zajka a jablka, tak som to skusila a vysledok bol famozny. Fantastikos:o)Takze ako na to: Zajka si naporcujeme na mensie kusky - ako komu vyhovuje. Nasolime ho z kazdej strany. Osupeme a nakrajame si jablcka na platky. Jablka dame naspodok, poukladame kusky zajaca, podlejeme vodou do 3/4(ja robim v janskom skle), Prikryjeme a pecieme cca 1-1a1/2hod. na 230. Najskor po hodine skontrolujeme, ci sa nam masko zvrchu "nechyta". Masko je uplne makulinke a kto ma rad pripecene na konci cca na 15 minut necha piect odokryte. Jablciek mozte dat kludne aj viac. Prilohu si k tomu zvolte akukolvek, chuti to so vsetkym.
Dobru chut.