Kuracie prsia plnené zelerom na medových jablkách



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

kuracie prsia*soľ*mčk*olej*1/4 zeleru*strúhanka*jablká*med

POSTUP PŘÍPRAVY

obed do 1/2 hodiny..................veľmi rýchle,jednoduché a aj chutné.A tým čo sa boja zeleru odkazujem,že chutí ako oriešky.

Najemno si nastrúhame zeler...
...rezne jemne naklepeme,osolíme a očiernokoreníme....
...na troške oleja orestujeme zeler...
...pridáme k nemu strúhanku,nie veľa,len trochu....
...a všetko spolu sa snažíme spojiť do akejsi celistvej masy....možme porípade aj osoliť,záleží ako sme osolili maso.....
...zeler rozložíme na polovicu rezňov...
...priklopíme ich a pevne postláčame.Nie je potrebné špáradlovať....
...Jablká umyjeme,ošúpeme a odstránime jadrovník...
...rezne šupneme na panvičku do rozpáleneho oleja....keď okraje rezňov zbelejú možme otočiť,nič nám už nevypadne....
...jablká nakrájame na kúsky a dáme podusiť,ja som dala na tekutú ramu....
...keď jablká povolia,polejeme ich tekutým medom.....pozor,len prehrejeme,aby nám med nezačal horieť....
...masko vygrilujeme pekne do červena a možme sa tešiť na obed....
...servírujeme.Mne to stačilo len s jablkami bez ďalšej prílohy.A ešte musím povedať,že to zbaštil aj moj mužíček a tomu len tak ničo nechutí.Tak neviem,či bol taký hladný alebo to bolo ozaj také dobré.