Kuracie prsia plnené zelerom na medových jablkách

POTŘEBNÉ PŘÍSADY
kuracie prsia*soľ*mčk*olej*1/4 zeleru*strúhanka*jablká*med
POSTUP PŘÍPRAVY
obed do 1/2 hodiny..................veľmi rýchle,jednoduché a aj chutné.A tým čo sa boja zeleru odkazujem,že chutí ako oriešky.
 |
Najemno si nastrúhame zeler... |
 |
...rezne jemne naklepeme,osolíme a očiernokoreníme.... |
 |
...na troške oleja orestujeme zeler... |
 |
...pridáme k nemu strúhanku,nie veľa,len trochu.... |
 |
...a všetko spolu sa snažíme spojiť do akejsi celistvej masy....možme porípade aj osoliť,záleží ako sme osolili maso..... |
 |
...zeler rozložíme na polovicu rezňov... |
 |
...priklopíme ich a pevne postláčame.Nie je potrebné špáradlovať.... |
 |
...Jablká umyjeme,ošúpeme a odstránime jadrovník... |
 |
...rezne šupneme na panvičku do rozpáleneho oleja....keď okraje rezňov zbelejú možme otočiť,nič nám už nevypadne.... |
 |
...jablká nakrájame na kúsky a dáme podusiť,ja som dala na tekutú ramu.... |
 |
...keď jablká povolia,polejeme ich tekutým medom.....pozor,len prehrejeme,aby nám med nezačal horieť.... |
 |
...masko vygrilujeme pekne do červena a možme sa tešiť na obed.... |
 |
...servírujeme.Mne to stačilo len s jablkami bez ďalšej prílohy.A ešte musím povedať,že to zbaštil aj moj mužíček a tomu len tak ničo nechutí.Tak neviem,či bol taký hladný alebo to bolo ozaj také dobré. |