
POTŘEBNÉ PŘÍSADY
Korpus, salkový marcipán...
POSTUP PŘÍPRAVY
Korpus:
6 vajec, 6PL kryštálový cukor, 6 PL polohrubá múka
Salkový marcipán: 1 salko, 1 polotučné sušené mlieko, 1 PL oleja.
Za receptík ďakujem Erčičke, jej tortička je neskutočne krásna, toto je len mikroslabý chabý odvar...
Jej tortička je proste nádhera, ktorá ma chytila za srdce a bola mi inšpiráciou. ĎAKUJEM.
![]() |
Korpus som rozrezala a naplnila plnkou z torty srdiečko. Teraz som ale dala jahody namiesto ananásu. Ostatné je všetko rovnaké... |
![]() |
Pník som spravila z korpusu upečeného vo forme na srnčí chrbát. |
![]() |
Salkový marcipán...mňam... |
![]() |
Hotovo |
![]() |
Je 01:24 a ja sa taaak snažíííím....pomóóóc... |
![]() |
Zabudla som fotiť, tak už len konečná...aj keď sa mi zelená nepodarila naniesť tak, ako som chcela... nevadí. Aj trávička nie je vždy rovná:) A nakoniec, dcérka mala aj tak obrovskú radosť, a keď som sa na ňu pozrela, tak aj ja:) Hlavne, že bola moja láska šťastná...To je pre mňa všetkým. |