Letná záhradka



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Presne po roku od mojej prvej korytnačkovej torty som robila priateľovej mamine ďalšiu narodeninovu.. Snáď sa zlepšujem. Čokoládový korpus, trasený krém, falošný marcipán.

POSTUP PŘÍPRAVY

Korpus som robila klasickú tukovú piškótu zo 6 vajíčok, akurát do žĺtkov som pridala rozpustenú čokoládu 60g. Krém je strašne jednoduchý, určite ho poznáte, 2 šľahačkové smotany, dva mandarinkové kompóty (ja som dala jeden mandarinkový a jeden jahodový), dva pudingy bez varenia - Olé Dr.Oetker. všetko naliať do hrnca a triasť, alebo všetko do misy a šlahačom to ide ani nie za minutu. Mandarinkovy kompót by tam mal ísť aj so šťavou, ale tu som nedala nech je krem hustejší, a šťavou som pooblievala korpus aj piškóty, ktoré su dokola - z vnútornej strany, nech nie sú také tvrdé. Na vrchu korpus rozmrvený, a dozdobené kvietkami z mliečneho marcipánu - zvyšky čo som doma našla.

Pred zdobením.
..
Prierez.