Vše v jednom
POTŘEBNÉ PŘÍSADY
500g bravčového mäsa-karé, stehno...
1 pohár tatárskej omáčky
2 cibule
2 vajcia
1 kysaná smotana
soľ, korenie, mletá paprika, vegeta, olej
zemiaky
POSTUP PŘÍPRAVY
Mäso naplátkujeme, vyklepeme, osolíme, okoreníme a narýchlo osmahneme na oleji, do jenskej misy, ktorú vytrieme olejom, naukladáme na kolieska nakrájanú cibuľu, na ňu pokladáme mäso a na plátky obielené surové zemiaky, všetko zalejeme tatarkou zmiešanou s vajciami a smotanou, prikryté pečieme cca 40 min. pri 180°C a potom dopekáme odokryté asi 20 min. Receptík som skúšala minulý víkend a všetci chválili a na pondelok som musela variť znovu, takže ďakujem kolegyňke za inšpiráciu a prajem aj vám Dobrú chuť!