
POTŘEBNÉ PŘÍSADY
Vanilkovy a cokoladovy korpus, vanilkovy krem, ananas, domaci "moj" marcipan, cukrove ozdoby
POSTUP PŘÍPRAVY
Upiekla som vanilkovy a cokoladovy korpus - kazdy z 5 vajec ,,, ak by chcel niekto recept, dopisem.
Vanilkovy krem - z 2 baleni Zlateho klasu a vymiesaneho masla
Ananas do kremu
Domaci marcipan - na tuto tortu, ktora bola na velkost velkeho plechu som robila marcipan takto :
8 PL suseneho mlieka
8 PL praskoveho cukru
1 bielko
1 PL maizena
1 kl vody
1 kl oleja
naskrabkala som si 1 1/2 PL z Cery
===>spolu miesila v rukach, pridala som farbu a lahko sa to potom uz davalo na tortu, Ak mate pocit, ze je to moc vlacne, pridajte kludne maizenu, a potom na doske som uz podsypavala tiez maizenou, cukor sa mi neosvedcil. A ked som to uz preniesla s pomocou valceka na tortu, potrela a "ocistila od maizeny" so stetcom namozenym v olejovej vode. s Kvetinkami som sa uz len hrala, aby som spotrebovala zbytky.
![]() |
xxx |
![]() |
po prekrojeni |