
POTŘEBNÉ PŘÍSADY
Okrúhly chlieb, nátierka, akú máme radi, na zdobenie - nátierkové maslo, šunka, syr, pažitka..................
POSTUP PŘÍPRAVY
Pri obrázkoch....
![]() |
Z chleba pookrajujeme kôrku. Ideálne je, keď máme väčší chlieb a odkrojíme ju viac zarovno - presne do tvaru korpusu. Ja som dnes zohnala len kilový chlieb a chcela som, aby bola čo najväčšia a teda aby som nemala veľký "odpad" |
![]() |
Narežeme si z neho tri pláty, ktoré plníme ľubovoľnou nátierkou. Ja som dnes vyšľahala floru, šunku, tavený šunkový syr, vajíčka, dochutila som ju soľou, kečupom a horčicou. Môže byť ale aj rybacia, nivová, cesnaková............... a komu sa nechce robiť, aj akákoľvek kúpená hotová |
![]() |
Naplnenú "tortu" potrieme nátierkovým maslom (na túto veľkosť som potrebovala 2) a ďalej zdobíme podľa vlastnej fantázie............ ja som ju posypala pažitkou........... |
![]() |
........... a dozdobila ešte kvetmi zo šunky a tvrdého syra. |