Pangasius -rýchlovka



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

rybie filé, alebo pangasiusa cibuľka šampióny slanina - najlepšie oravská udený syr - len na posypanie soľ, grilovacie korenie, sladká paprika maslo - na každý plátok troška

POSTUP PŘÍPRAVY

Na panvici opražíme do zlatista cibuľku a šampióny a dáme na pekáč.

Rybie filé - pangasius- posolíme z oboch strán a taktiež dáme na pekáč, potom dáme na filé ešte papriku a grilovacie korenie (to je moja slabina) a plátky slaninky a masla. Toto všetko vložíme do vyhriatej rúry na 200 stupňov a pečieme asi 15 minút. Na tanier si postrúhame udený syr, ktorý potom dáme na filé a tie potom zapečieme v trúbe, ale len kým sa syr neroztopí.

Nie je to náročné na prípravu a je to chutnučké. stačí sa riadiť od oka,aby toho nebolo veľa ani málo. Zvládne to aj začiatočník ako ja. Podávame so zemiačikmi -zemiaková kaša, hranolky alebo americké zemiaky....

Takéto to je so syrom už zapečené