Super osviežujúci koláč s čerstvými jahodami



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Tento recept je môj obľúbený, perfektný korpus mám od kamarátky odvtedy iný na takýto typ múčnika ani nepoužívam. Svieži tvarohový krém - keď sa vymixuje chutí ako termix , čerstvé alebo aj zavárané jahody, a červená želatína Dr. Oetker. MŇAAAAAAAAM korpus: 6 PL polohrubá múka, 1 PL kakao, 6 PL kryštál.cukor, 6 PL mlieko, 6 PL olej, 2 vajíčka, viac ako 1/2 prášok do pečiva tvarohová plnka: 250 g tvaroh, 1/2 masla, 75 g práškový cukor, 1 vanilkový cukor, trošku rumu, 2 x tortové želé červené Dr. Oetker (urobíme presne podľa návodu!!!!!!!!!!), ovocie

POSTUP PŘÍPRAVY

Všetky suroviny na korpus dôkladne zmiešame SPOLU!!! a ručne v hlbokej mise. Vylejeme na vymastený a múkou vysypaný vrúbkovaný plech a pečieme asi na 200 st. C cca 15-20 minút. Treba odsledovať.
Tvaroh s maslom, práškovým cukrom, vanilkovým cukrom poriadne rozmixujeme v mixéri alebo ručným šľahačom a dáme asi za vrštek rumu. Krém natrieme na vychladnutý koláč. Ja to zvyknem dať na 10 minút už natreté na korpuse do mrazničky. Potom vyberiem uložím ovocie - s jahôdkami je najnajsuper:-) a na vrch vylejeme 2 želatíny červené Dr. Oetker presne podľa návodu (ten netreba podceňovať- vlastná skúsenosť)

DOBRÚ CHUŤ