Fialové mäsko

POTŘEBNÉ PŘÍSADY
kur. prsia (môže byť aj brav.karé), čučoriedkový kompót, arašidy, med, olej (masť), soľ
POSTUP PŘÍPRAVY
toto je jeden z najobľúbenejších obedov mojej dcéry :-)
 |
základné suroviny |
 |
na masti (oleji) necháme trošku skaramelizovať med (1-2 PL) |
 |
sprudka v tom opečieme mäsko a dáme ho von |
 |
opečieme cibuľku a vrátime mäsko späť |
 |
osolíme a podusíme na vlastnej šťave |
 |
pridáme čučoriedkový kompót, kľudne aj so šťavou, kto sa neodváži, môže pridávať šťavu postupne :-) |
 |
ak máme solené arašidy, pred pridaním do mäska ich opláchneme od soli |
 |
kto má rád, môže ešte dochutiť sójovou omáčkou (ale opatrne, má to byť nasládlé) a worchestrom...a už je to všetko pokope...prehrejeme a môžeme degustovať :-) |
 |
dobrú chuť :-) |