Raňajky - čo treba zlikvidovať z chladničky :0)



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Balík detských piškôt, biely jogurt (môže byť aj kyslá smotana alebo ochutený jogurt), vanilkový cukor, ovocie, štava z kompótu, čokoláda alebo kakao na posypanie.

POSTUP PŘÍPRAVY

V chladničke som mala čučriedky a maliny, ktoré už nutne trebalo zlikvidovať a tak som to skombinovala nejako takto.

Potrebné suroviny. Kompótovú šťavu som odliala zo zaváraných čerešní (ktoré som našla veľmi tažko a to v poľskom obchode), ktoré neskôr využijem na bublaninu.
Najprv som si namáčala piškótky v sirupe a ukladala do misy. Myslím, že by nebol problém ich len naukladať a popolievať sirupom potom.
Naukladala som malinky.
Poliala som jogurtom a posypala vanilkovým cukrom.
Takto som ovocie vrstvovala 3 krát a posledná vrstva končila jogurtom. Posypala som to nastrúhanou čokoládou a na vrch som dala ešte zvyšné malinky.
Pred tým ako som dokončenú mňamku chcela odfotiť, dotkla som sa mokrou utierkou objektívu foťáka, ani neviem ako. Tak som to čistila vreckovkou, vatovou tyčinkou, tonikom, aj handričkami na okuliare. Keď som chcela ale moje dielo odfotiť, tak tam boli iba sivé machule. Vystresovalo ma to ako čert, tak som si radšej dala z mojich raňajočiek a skúsila som foťák zapnúť ešte raz a zázrak, už bol v pohode. Čo z toho vyplýva? Blondýnkam technika mimo rúk a radšej si dať túto kúzelnú pochúťku :0) Takže som to cvakla až po ochutnávke, či nie je otrávená =0)