Kuracie prsia na broskyniach.

POTŘEBNÉ PŘÍSADY
Kuracie prsia, broskyňový kompót, soľ, čierne mleté korenie, polohrubá múka, olej, zemiaky.
POSTUP PŘÍPRAVY
Pozri obrázkový postup.
 |
Kuracie prsia nakrájame na menšie kúsky. |
 |
Každý kúsok osolíme, okoreníme a obalíme v polohrubej múke. |
 |
Takto pripravené kúsky prudko orestujeme na rozohriatom oleji. |
 |
Mäsko restujeme dovtedy, kým sa na povrchu nevytvorí červená kôročka(tak, aby sa nevysušilo). Povyberáme všetky kúsky na tanier. |
 |
Do výpeku dáme broskyne nakrájané na menšie kúsky, osolíme, okoreníme a asi 6-8 minút restujeme. |
 |
Pridáme mäsko, poriadne premiešame a ešte chvíľku restujeme. |
 |
Podávame so zemiakmi na akýkoľvek spôsob, najlepšie s hranolkami. |