Nepečená čokoládová torta
POTŘEBNÉ PŘÍSADY
1 balík piškót (10,0 Sj)
1 šľahačková smotana (1,0 Sj)
13 dielikov horkej čokolády 74% (1,0 Sj)
500 g odtučneného tvarohu (0,0 Sj)
Spolu (12,0 Sj)
POSTUP PŘÍPRAVY
1. Do tortovej formy rozložíme ½ piškót.
2. Do tvarohu nastrúhame 7 dielikov horkej čokolády a dobre rozmiešame.
3. Šľahačku vyšľaháme a vmiešame do tvarohu.
4. Polovicu tvarohu rozotrieme na piškóty, rozložíme druhú časť piškót a rozotrieme zvyšný tvaroh.
5. Na vrch torty nastrúhame zvyšnú horkú čokoládu.
6. Tortu dáme stuhnúť do chladu na niekoľko hodín.