Čokoládovo-karamelová



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

CESTO : 4 x piškótové pláty z 5 vajíčiek, 150 g cukru, 150 g polohrubej múky, 5 lyžíc horúcej vody ČOKOLÁDOVÝ PARÍŽSKY KRÉM: 500 g šľahačky, 150 g kakaa, 150 g čokolády, 100 g cukru krátko povaríme, necháme vychladnúť a vymiešame s 500 g masla KARAMELOVÝ KRÉM: 300 g cukru upálime na karamel, zalejeme 1 šľahačkou, rozvaríme a potom necháme vychladnúť. Karamelovú šľahačku vyšľahíme s 300 g masla. Vanilkový krém a ozdoby z mliečneho marcipánu

POSTUP PŘÍPRAVY

Torta bola pre mojich rodičov - mala to byť klasika, zdobená krémom.
Nevydarený pokus zdobenia cez obrúsok som zakryla čiastočne ozdobami zo sušeného mlieka.

--
--
--
--