*♥*Hlivovo-fazuľový paprikáš*♥*

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

0,5 kg hlivy (môže byť samozrejme i viac), veľká cibuľa, 1 konzerva fazule v tomate, troška chilli papriky, pol čL drvenej rasce, červená mletá paprika podľa chuti, 2 čL majoránu, trocha vegety, soľ, 4 strúčiky cesnaku, vňať z jarnej cibuľky (alebo iná zelená), kečup, cca 4 - 5 PL oleja

POSTUP PŘÍPRAVY

Cibuľu pokrájame nadrobno a orestujeme na oleji. Pridáme pokrájanú, umytú hlivu, chvíľu miešame a potom prihodíme koreniny a soľ. Trocha podlejeme vodou a prikryté dusíme asi tak 20 minút (závisí od toho, akú máme hlivu; keď je tuhšia, musíme dusiť dlhšie). Keď je hliva mäkká, pridáme celú konzervu tomatovej fazule a necháme spolu podusiť ešte chvíľu, aby sa chute prepojili. Po odstavení z platne pridáme prelisovaný cesnak a pokrájanú vňať. Dochutíme kečupom, vegetou. Podávame s bagetou (ale môžu byť aj zemiaky alebo ryža)