Kuracie prsia pre labužníkov



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

kuracie prsia, maslo (nenahrádzať margarínmi !!!), kečup, horčica, vegeta, cesnak (čerstvý alebo sušený)

POSTUP PŘÍPRAVY

Roztopíme maslo, pridáme kečup, horčicu, vegetu a čerstvý prelisovaný cesnak (koho bolí žalúdok od čerstvého cesnaku, tak odporúčam sušený, má výbornú chuť a žalúdok po ňom naozaj nebolí). Dobre premiešame.
Kuracie prsia vložíme do nádoby z jénskeho skla, polejeme pripravenou maslovou hmotou, prikryjeme a dáme piecť do rúry. Na záver pečenia môžeme posypať strúhaným syrom. Po upečení necháme troška postáť, maslo sa vpije do kuracích pŕs, tak nie sú vôbec suché a chutia fantasticky. Podávame s ryžou, zemiakmi ... a so zeleninkou.
Dobrú chuť !!!