Jahodové rezy



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

6 vajec, 6 lyžic príškového cukru, 4 lyžice polohrubej múky, 2 lyžice kakaového prášku, troška prášku do pečiva krém: 1 plechovka (410 g) jahodového kompotu, 1 jahodový pudingový prášok, 250 g masla, 4 lyžice práškového cukru Poleva 250 g čokolády

POSTUP PŘÍPRAVY

Žltky s cukrom vymiešame do peny a vmiešame do nej muku s kakaom a práškom do pečiva, striedavo so snehom z bielkov. Cesto rozotrieme na plech vyložený papierom na pečenie a upečieme vo vyhriatej rúre .
Zlejeme šťavu z kompótu, rozmíešame v nej pudingový prášok a uvaríme hustý puding. Maslo s cukrom vyšľaháme a po častiach zašľaháme vychladnutý puding a roztlačené jahody. Krém natrieme rovnomerne na vychladnutý piškót
Polejeme čokoládovou polevou.