Pomazánka z údenej makrely

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

1 nebohá údená makrela ( cca 200-250 g ), Rama s morskou soľou, 1 Bambino, 1 stredná cibuľa, 2 čajové lyžičky horčice, mčk

POSTUP PŘÍPRAVY

Úbohú nebohú makrelu zbavíme kože, hlavy a chvosta a vykostíme. Mäsko sa snažíme neskonzumovať, ale pekne nakrájať a dať do misky. Pridáme cca pol malej Ramy s morskou soľou ( výsledný produkt tým pádom už nemusíme soliť ), Bambino, horčicu, troška korenia a najemno nakrájanú cibuľu ( môže byť aj mladá cibuľka ). Pekne to spolu všetko vymiešame, kým nám nevznikne homogénna hmota. Pomazánka je pripravená k okamžitej konzumácii a že vám veľa nezostane, to si píšte....8)). My sme sa o ňu skoro pobili....