bombonierová torta

POTŘEBNÉ PŘÍSADY
250g masla, 200g cukor, štipka soli, 4 vajcia, 360g polohr. múka, 100 ml. mlieka, 1 bal. pr. do pečiva a , 1 vanilkový cukor bomboniera /mala by byť karamelová ale kto má akú rád myslím, že aj koňaková, alebo likérová ak to nie je pre deti by bola fajn/
POSTUP PŘÍPRAVY
maslo, cukor, van. cukor, soľ vzmiešame, po jednom pridávame vajcia, múku s pr. do pečiva zmiešať a pomaly pridávať, nakoniec vlejeme mlieko. Vysypeme si tortovú formu, vlejeme do nej cesto a naukladáme cukríky, ktoré obalíme v hrubej múke, aby nám neklesli na dno. pečieme asi hodinu pri 175 st.
 |
vymastíme a vysypeme tortovú formu |
 |
otvoríme si dezert ktorý sa snažíme nezjesť |
 |
vymiešame maslo, cukor, van. cukor a štipku soli |
 |
pridáme po jednom vajcia, neskôr múku s pr. do pečiva |
 |
vlejeme mlieko |
 |
naukladáme cukríky ktoré obalíme v hrubej múke aby neklesli na dno a pečieme na 175 st. asi hodinu |
 |
ozdobíme podľa fantázie, bez práce je ak tam dáme krásnu rozprávkovú oblátku dobrú chuť |