bombonierová torta



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

250g masla, 200g cukor, štipka soli, 4 vajcia, 360g polohr. múka, 100 ml. mlieka, 1 bal. pr. do pečiva a , 1 vanilkový cukor bomboniera /mala by byť karamelová ale kto má akú rád myslím, že aj koňaková, alebo likérová ak to nie je pre deti by bola fajn/

POSTUP PŘÍPRAVY

maslo, cukor, van. cukor, soľ vzmiešame, po jednom pridávame vajcia, múku s pr. do pečiva zmiešať a pomaly pridávať, nakoniec vlejeme mlieko. Vysypeme si tortovú formu, vlejeme do nej cesto a naukladáme cukríky, ktoré obalíme v hrubej múke, aby nám neklesli na dno. pečieme asi hodinu pri 175 st.

vymastíme a vysypeme tortovú formu
otvoríme si dezert ktorý sa snažíme nezjesť
vymiešame maslo, cukor, van. cukor a štipku soli
pridáme po jednom vajcia, neskôr múku s pr. do pečiva
vlejeme mlieko
naukladáme cukríky ktoré obalíme v hrubej múke aby neklesli na dno a pečieme na 175 st. asi hodinu
ozdobíme podľa fantázie, bez práce je ak tam dáme krásnu rozprávkovú oblátku dobrú chuť