Sacher torta

POTŘEBNÉ PŘÍSADY
200 g čokolády, 150 g masla, 200 g práškového cukru, 6 vajec, 100 g polohrubej múky, marhuľový džem ( ja som nemala, tak som dala čierne ríbezle a bolo to super ) na polevu : 250 ml šľahačkovej smotany, 225 g čokolády ( ja som použila čoko zajacov a vajcia z kupačky )
POSTUP PŘÍPRAVY
viď. nižšie... sorry za zopár blbých fotiek
 |
potrebné suroviny na korpus |
 |
vymiešame maslo + cukor + žltka ( ja som použila mixér ) |
 |
pridáme roztopenú čokoládu |
 |
potom už len zľahka primiešame vyšľahaný sneh |
 |
a nakoniec múku ( nemám foto ) |
 |
vylejeme do vymastenej a múkou vysypanej formy a pečieme cca 60 minút pri 170 stupňovej teplote |
 |
vychladnutý korpus prekrojíme... |
 |
a potrieme džemom, spojíme a ešte potrieme aj vrch a boky |
 |
polejeme čokoládou...a necháme ztuhnúť
Poleva :
šľahačkovú smotanu si zohrejeme, pridáme polámanú čokoládu a miešame pokiaľ sa neroztopí ( nenecháme zovrieť ) |
 |
servírujeme... a papáme |
 |
x |
 |
x |