bravčové s hlivou a hráškom



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

bravčové mäsko,hríby(ja som dala hlivu),hrášok,pór,smotana,mlieko,múka,syr,soľ,korenie,bujón

POSTUP PŘÍPRAVY

Najprv som spravila polievku-vývar z kúska bravčového stehna a keďže som stále nevedela,čo s mäsom z polievky,vznikla dobrotka Čo dom dal.Rodinka sa zalizovala.......Na oleji trochu osmažíme na kolieska pokrájaný pór,pridáme vopred namočené hríby a podlejeme troškou vody.Varíme 20 minút.Pridáme hrášok,soľ,korenie,mäkký syr(2-3 trojuholníčky),ktorý sa nám pekne roztopí.Potom vlejeme smotanu,v ktorej sme rozhabarkovali trošku múky.Necháme zovrieť.Ak je to moc husté dolejeme mlieko a prevaríme.Pridáme nakrájané mäsko.Hotovo...môžme podávať s pečenými zemiačkymi alebo ryžou...Dobrú chuť...

ešte v hrnci pri ochutnávke