Nakladané čínske rezne s kari korením



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

400g kuracích alebo morčacích prsíčok, 1 cibuľa,1 väčšie vajíčko alebo 2 menšie, mleté korenie, soľ, 1 čajová lyžička kari korenia-kto má rád môže dať aj viac, kari spraví krásnu farbu aj chuť, 2 polievkové lyž.oleja, 1 polievková lyžica worčestrovej omáčky, 1 polievková lyžica sójovej omáčky, 1 polievková lyžica horčice,môže byť aj jedna kečupu, solamyl

POSTUP PŘÍPRAVY

uvedený nižšie Superrýchla príprava a vynikajúci výsledok!

Prsíčka a cibuľu si nakrájame a pridáme všetky horeuvedené suroviny.(zabudla som vyfotiť sójovú omáčku)
Cibuľka by sa mala originál krájať na krúžky, no ja ju mám radšej najkrájanú na jemno, na kocky. Zmes zamiešame.
Takto to vyzerá pred pridaním Solamylu
Priadajte cca 1-2 polievkové lyžice Solamylu, aby zmes nebola riedka ani príliš hustá.
A tu už je zmes po pridaní Solamylu, takto ju prikryjeme a dáme najlepšie na noc odstáť do chladničky. Stačí však ak je odležaná 4-6 hodín, no najlepšia je keď je vo vlastnej šťavičke cez noc
Po odležaní sa ide vysmážať. Ja vysmážam bez oleja alebo s min. množstvom, nakoľko olej je už v šťave. Na panvicu dajte 1–3 lyžice zmesi – podľa toho aké veľké máte radi a vytvarujte rezne, ktoré vysmažte z oboch strán. Podávame najlepšie so zemiakovou kašou a niečým kyslým , napr. uhorkou alebo šalátom. Dobrú chuť