Malajské kuracie ragú

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

6 PL sójovej omáčky, 1PL mletého zázvoru, 1PL hotovej svetlej zápražky, soľ, korenie, 500g kuracích pŕs, 2 stredne veľké mrkvy, 200g zeleru, 1 pór, 2 vačšie cibule, 1 strúčik cesnaku, olej.

POSTUP PŘÍPRAVY

3 PL sójovej omáčky, zázvor, zápražka, soľ, korenie a maso nakrájané na rezančeky. Všetko zmiešať a nechať odstáť vchlade cca 30min.
Na oleji opražíme cibuľu nakrájanú na kolieska do zlatova, pridáme mrkvu a zeler nakrájané na pásiky. Za stáleho miešania orestovať. Do toho pridáme 3PL sójovej omáčky, potom pór a pretlačený cesnak. Osmahneme domakka.
Maso opražíme zvlášť a nakoniec to všetko spojíme.
Táto pochúťka je lahodka pre jazyk, oči aj nos :-))), tak vám prajeme dobrú chuť.