KARAMELOVO -PUNČOVE REZY

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

CESTO : 10 vajec, 10 lyžic kryš. cukor, 12 kopcovitych lyžic polohruba muka, 1PDP. PUNČ : 200 ml tuheho čierneho čaju, 250 ml rumu, 150 g praš.cukor, 2 lyžice kakao, 1 vanilkovy cukor. KREM :2 karamelove pudingy, 1/2 l mlieka, 6 lyžic kryš.cukor, 250 g hery.

POSTUP PŘÍPRAVY

Suroviny na cesto rozdelime na dve polovice a upiecť dve piškoty. Z bielkov vyšlahame sneh, postupne zašľahame cukor, primiešame žltka a nakoniec muku zmiešanu s praškom do pečiva. UPEČEME.
PUNČ : rum, tuhy čaj, praš.cukor, kakao, vanilkovy cukor -uvarime punč ( vrie asi 10 minut ) a nechame vychladnuť.
KREM : uvarime puding, nechame vychladnuť. Potom pridame heru a dobre vymiešame .
Jednu piškotu natreme redšim džemom, najlepšie červenym a zlepime s druhou piškotou. Punčom polejeme vrch druhej piškoty. Rovnomerne vylejeme všetok punč, piškota toho veľa znesie a nič nevytečie. Krem natreme na celkom nasiaknutu piškotu. Zakusok polejeme čokoladou.