Brnenský rezeň
POTŘEBNÉ PŘÍSADY
**mäsko /ja som dala kuracie prsia/ ale môže byť aj bravčové, **soľ **hladká múka **vajce **olej, **maslo **cca 120g šunky **konzerva sterilizovaného hrášku **2 vajcia
POSTUP PŘÍPRAVY
v obrázkoch...
|
Na panvici si rozohrejeme maslo, nakrájame na kocky šunku a necháme prehriať. |
|
Pridáme odkvapkaný hrášok, 2 vajcia, osolíme a urobíme akoby praženičku - nie riedku ani veľmi tuhú. |
|
xxx |
|
Mäsko si nakrájame na rezne, opatrne naklepeme, osolíme, okoreníme, uložíme vajičkovú náplň... |
|
... po naplnení preložíme ako taštičky, okraje zopneme, |
|
obalíme, ja som urobila cestíčko i keď v originál recepte bol písaný trojobal - takže kto ako chce :o) |
|
a smažime na oleji. |
|
Dobrú chuť :o) |