Brnenský rezeň



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

**mäsko /ja som dala kuracie prsia/ ale môže byť aj bravčové, **soľ **hladká múka **vajce **olej, **maslo **cca 120g šunky **konzerva sterilizovaného hrášku **2 vajcia

POSTUP PŘÍPRAVY

v obrázkoch...

Na panvici si rozohrejeme maslo, nakrájame na kocky šunku a necháme prehriať.
Pridáme odkvapkaný hrášok, 2 vajcia, osolíme a urobíme akoby praženičku - nie riedku ani veľmi tuhú.
xxx
Mäsko si nakrájame na rezne, opatrne naklepeme, osolíme, okoreníme, uložíme vajičkovú náplň...
... po naplnení preložíme ako taštičky, okraje zopneme,
obalíme, ja som urobila cestíčko i keď v originál recepte bol písaný trojobal - takže kto ako chce :o)
a smažime na oleji.
Dobrú chuť :o)