Kura s horčicou a špargľou



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

3-4 kuracie prsia, 2 PL oleja, 2 cibule nadrobno nakrájané, 350g špargle, 300ml zeleninového vývaru, 2 PL kremžskej horčice, 2 PL medu, soľ, mleté čierne korenie, tymián

POSTUP PŘÍPRAVY

Lákavé a rýchle jedlo na ktorýkoľvek deň.... :-)

Na oleji z oboch strán opečieme kuracie prsia, ktoré sme si nakrájali na také väčšie kusy. Potom ich vyberieme na tanier a necháme "odpočinúť".
Vo výpeku, ktorý zostal po kuriatku, osmažíme cibuľu a opečieme špargľu.
Pridáme kuriatko. Horúci vývar zmiešame s horčicou a medom, vlejeme do panvice, posypeme tymiánom a privedieme k miernemu varu. Priklopíme a varíme 20-30 minút, aby mäso zmäklo. Dosolíme, okoreníme.
Podávame s čímkoľvek, ja som mala zemiakové gnocchi so zeleninou (polotovar), ale chutilo to s tým výborne :-)