Bravčová krkovička na póre

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

6 rezňov (môžu byť aj kuracie) , 1 veľký dlhý pór , 250 ml šľahačka (alebo sladká smotana), 300g eidamu

POSTUP PŘÍPRAVY

1-- Rezne okoreníme čiernym mletým korením a soľou,zľahka preklepeme a hned zprudka prepečieme na troške oleja na panvici(cca 1 min.z každej strany) a poukladáme do pekáča(najlepšie oválny a vysoký)po celej dlžke. 2-- Pór pokrájame na 2cm plátky a nasypeme ho do pekáča na rezne tak aby ich uplne zakryl.Môžme aj vrchovato. 3-- Pečieme 30 minút tak na polke výkonu rúry : ) 4--Nalejeme smotanu do pekáča na rezne a nasypeme všetok syr ...Zakryjeme alobalom a dopekáme 15-20 minút...Príloha zemiaky na akýkoľvek spôsob.JE to famózne....Moje naj-naj-naj jedlo.Kto má rád pór tak určite odporúčam.Je to klassa.Aj na oslavy.