Diabolské rezne (v tomto prípade kocky)
POTŘEBNÉ PŘÍSADY
1 kg mäsa, 5vajec, 2 lyžičky soli, po jednej lyžičke z čierneho korenia mletého, papriky, kmínu drveného, majoránky, vegety, horčice, kečupu.
POSTUP PŘÍPRAVY
všetko spolu zmiešame, mäsko dáme do tohto nálevu a necháme marinovať v chlade asi 12 hodín. Potom vyprážame
|
surovinky vložíme do misky |
|
zmiešame |
|
vložíme mäsko, mali to byť rezne, no ja som použila bravčové plecko na kocky |
|
odložíme do chladničky aspoň na 12 hodín (ale ak sa ponáhlame, stačí aj hodinka dve) |
|
potom vytiahneme, hodíme na panvicu upražiť |
|
naservírujeme na tanier a môžme papkať. Škoda že nieje z fotografie cítiť vôňu, voní to božsky. Ak namočíme rezne, môžme ich papať aj v žemli na spôsob cigánskej. Ja do tohto nálevu bežne namáčam aj kuracie mäsko. Dobrú chuť |