Diabolské rezne (v tomto prípade kocky)

POTŘEBNÉ PŘÍSADY
1 kg mäsa, 5vajec, 2 lyžičky soli, po jednej lyžičke z čierneho korenia mletého, papriky, kmínu drveného, majoránky, vegety, horčice, kečupu.
POSTUP PŘÍPRAVY
všetko spolu zmiešame, mäsko dáme do tohto nálevu a necháme marinovať v chlade asi 12 hodín. Potom vyprážame
 |
surovinky vložíme do misky |
 |
zmiešame |
 |
vložíme mäsko, mali to byť rezne, no ja som použila bravčové plecko na kocky |
 |
odložíme do chladničky aspoň na 12 hodín (ale ak sa ponáhlame, stačí aj hodinka dve) |
 |
potom vytiahneme, hodíme na panvicu upražiť |
 |
naservírujeme na tanier a môžme papkať. Škoda že nieje z fotografie cítiť vôňu, voní to božsky. Ak namočíme rezne, môžme ich papať aj v žemli na spôsob cigánskej. Ja do tohto nálevu bežne namáčam aj kuracie mäsko. Dobrú chuť |