Diabolské rezne (v tomto prípade kocky)



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

1 kg mäsa, 5vajec, 2 lyžičky soli, po jednej lyžičke z čierneho korenia mletého, papriky, kmínu drveného, majoránky, vegety, horčice, kečupu.

POSTUP PŘÍPRAVY

všetko spolu zmiešame, mäsko dáme do tohto nálevu a necháme marinovať v chlade asi 12 hodín. Potom vyprážame

surovinky vložíme do misky
zmiešame
vložíme mäsko, mali to byť rezne, no ja som použila bravčové plecko na kocky
odložíme do chladničky aspoň na 12 hodín (ale ak sa ponáhlame, stačí aj hodinka dve)
potom vytiahneme, hodíme na panvicu upražiť
naservírujeme na tanier a môžme papkať. Škoda že nieje z fotografie cítiť vôňu, voní to božsky. Ak namočíme rezne, môžme ich papať aj v žemli na spôsob cigánskej. Ja do tohto nálevu bežne namáčam aj kuracie mäsko. Dobrú chuť