Výborná domáca nátierka

POTŘEBNÉ PŘÍSADY
500g ml.bôčika, 500g kuracích pečienok, 2 cibule, 250g masla, 1 PL bravčovej masti, 1 kocka zelenonového bujónu, jeden asi centimetrový plátok obyčajnej slaniny, 4 vajcia, 1 čaj. lyžička ml.červenej papriky
POSTUP PŘÍPRAVY
v obr.postupe
 |
do kastróla dáme plátok slaninky, lyžicu masti a celé maslo a dáme zahrievať |
 |
nakrájame si na zopár častí dve cibule |
 |
do kastróla dáme mleté mäso |
 |
cibuľu a trošku premiešame, necháme smažiť mäsko s cibuľou až kým mäso nezbelie |
 |
potom pridáme pečienky |
 |
keď sú hotové, pridáme kocku bujónu, ale keď nechcete, nemusíte, stačí po dokončení varu podľa chuti dosoliť poprípade dokoreniť |
 |
pridáme vajíčka, kastról prikryjeme pokrievkou až kým sa vajcia neuvaria, to je chvíľočka a pomôžeme im ak ich zamiešame |
 |
pridáme ml.červenú papriku,môžte ju pridať už počas varenia, ja som zabudla, poprípade podľa chuti korenie a všetko na jemnúčko vymixujeme |
 |
je skvelá, dobrú chuť! (Ostatnú som dala do fľašiek od výživy, vysterilizovala a odložila do chladničky.) |
 |
vysterilizované, budú čakať na svoj deň v chladničke |