Čokoládovo- tvarohové kocky



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

6 vajec, 20 dkg kr. cukru, 20 dkg hladkej múky špeciál, 1 vanilkový cukor, 1 lyžica hrubej múky, 1 lyžica polohrubej múky, 1 prášok do pečiva, 1dcl oleja, 1 dcl mlieka PLNKA 1: 2 jemné odtučnené tvarohy v črievku (Sabi), asi 9 lyžíc kr. cukru, 5 lyžíc mlieka, 3 banány PLNKA 2: 2 čokoládové pudingy v prášku, 100 g nutelly, 1 Hera, 600 ml mlieka, asi 5 lyžíc kr. cukru NA DOZDOBENIE: postrúhaná biela čokoláda

POSTUP PŘÍPRAVY

Tento VYNIKAJÚÚCI koláč som si vytvorila sama. Použila som len zvyšky, ktoré som našla, a keďže končila záruka na tvaroh, skvelý koláčik bol na svete! Plnky som robila len podľa chuti. Množstvo cukru v plnke môžete prispôsobiť vlastnej chuti, sama už neviem úplne presne, koľko som použila ja. Fotku som urobila dosť neskoro- veď vidíte.

Bielky vyšľaháme dotuha, pridáme cukor a ešte chvíľu šľaháme..
...pridáme žĺtky, olej a mlieko....., premiešame, na záver pomaly prisypávame a zároveň premiešavame zmes múky a prdopeč.
Vylejeme na plech vyložený papierom na pečenie a upečieme.
Tvarohy vymiešame s cukrom, na zriedenie pridáme mlieko- ak potrebujete, pridajte kľudne viac ako 5 lyžíc.
Tvarohovú plnku rozotrieme na vychladnuté cesto.
Poukladáme nakrájané banány.
Z čok. pudingu, mlieka a cukru uvaríme hustý puding. Heru vyšľaháme s nutellou a pomaly zašľahávame vychladnutý puding. Podľa chuti môžeme ešte pridať práškový cukor.
Čokoládovú plnku natrieme na banány.
Posypeme postrúhanou čokoládou.
Necháme v chlade odpočívať.A konečne sa môžeme pustiť do ochutnávky!