Černošské prsia



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Moje prvé prsia... Konečne som našla obeť, komu by som ich mohla urobiť... kamošovi na narodky... zožala veľký úspech.

POSTUP PŘÍPRAVY

Korpus je klasická tuková piškóta zo 6 vajec, len do žĺtkov som priliala 60g rozpustenej čokolády.
Potom som trošku vymýšľala, že aký dám krém, tak som rozpustila v 3 dcl mlieka čokoládu, zamiešala do toho čokoládový puding, Keď to vychladlo, tak som to pridala do rozmiešaného masla s cukrom.. čiže klasika pudingovo maslový krém.. Ale chcela som tú tortu niečím ozvláštniť, tak som kandizovanú pomarančovú kôru povarila vo vode.. asi tak 1dcl, pridala pol pomaranča, aj s nastrúhanou kôrou... potom som touto pomarančovou zmesou natrela prekrojený korpus... tak nasiakol dobre a na to som pridala ten čoko krm a nasypala na to ešte lentilky... a potom dala druhý korpus a tvarovala prsia.. prihodím nejaké foto ako to pokračovalo...

nejak som ich z odrezkov tvarovala.. zaklad tvoria malé kopčeky upečené vo forme malých bábovčičiek... a keďže mi pekne napuchli v rúre.. tak mali aj krásny okrúhly autentický tvar
Do pravého prsa som dala kinder vajco a v ňom griotku.
Takto vyzerali obtiahnuté prvou vrstvou marcipánu.. teda falošného marcipánu.. aby sa vyrovnali trochu nerovnosti..
A takto vyzerali nahé prsia, už som ich len potom obliekla do podprsenky :-)
Oslávenec v akcii... Jeho prvé a posledné černošské prsia...