Môj tretí pokus



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

orechový a čokoládový korpus, plnka:puding vyšľahaný s maslom a cukrom, broskyne, falošný marcipán: 6 PL preosiateho práškového cukru, 1 PL medu, 4 PL sušeného mlieka, 1 PL oleja, 1 ČL mandlovej arómy - základná hmota, z nej si odoberieme potrebné množstvo a zafarbíme potravinárskym farbivom.

POSTUP PŘÍPRAVY

Takže toto bola moja tretia. Inšpiráciu som našla tu na MMB. Potrebovala by som poradiť. Ten falošný marcipán sa mi začal roztekať asi hodinku po tom ako som ju potiahla, tak som si myslela, že to bude krémom, ktorým som aj potrela celú tortu pred potiahnutím, zoškrabala som ju a slabunko potrela džemom.... ale marcipán sa začal tiež roztápať, už nie tak rýchlo, ale do rána bola polovica torty roztečená. Poradíte, čo som urobila zle??? Bola chyba v kréme, alebo v marcipáne??? Chystám sa totiž budúci týždeň robiť ďalšiu a dosť sa toho obávam.

xxx
xxx
xxx
xxx