Bojíte sa kysnutého cesta?



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

PRE INŠPIRÁCIU

POSTUP PŘÍPRAVY

Nie každý sa kamaráti s kysnutým cestom... Hlavne asi tí, ktorí nemajú DP. Nechcem robiť reklamu, ale myslím že toto mnohým mamičkám pomôže. Používa sa to tak jednoducho ako prášok do pečiva (vôbec nemusíte čakať, kým vám cesto vykysne), teda len to pridáte do cesta namiesto droždia a rovno tvarujete koláčik, pizzu,... a rovno to takto šupnete do trúby. Ono vám to krásne vyrastie v trúbe a má to takú štruktúru, ako keby ste tam dali droždie a čakali hodiny:) Nie je to samozrejme liek na všetko:) Je to len približne na 300g múky a síce to krásne vonia (podľa mňa), no neviem si to predstaviť v niečom slanom. No asi treba len oskúšať:) Do komentárov pridám dva linky receptov, v ktorých som to vyskúšala a robila som ich už niekoľko krát a stále sa to super podarilo a koláčiky boli úplne úžasné:)