CILKINE MASKO



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

0,5 kg bravčového mäska (nič sa nepokazí ani iným druhom), 1 strúčik cesnaku, 3-4 PL sojovej omáčky, 1 čl mletého zázvoru, 2 PL maizeny, cca 2 dcl vývaru, 1 cibuľka, 20 Dkg šampiňónov, 1 veľká mrkva, špagety, alebo čínske rezance

POSTUP PŘÍPRAVY

v postupe

Všetko potrebné
Pripravíme si marinádu zo sójovej omáčky, prelisovaného cesnaku a zázvoru. Mäsko pokrájame na tenké rezančeky a necháme marinovať asi pol hodinku a viac
Dáme si variť špagety, alebo rezance..u nás však toto jedlo papáme aj s ryžou..no mne takto najviac chutí. Takže kto ako chce.
Pokrájame si hríbiky na plátky, cibuľku na drobné kocky a mrkvu na slížiky
Na horúcom oleji si opečieme mäsko. Asi 5-10 minút stačí
Pridáme cibuľku, hríby a mrkvu, ďalej opekáme minútu
Podlejeme vývarom a prevaríme, len čo omáčka zhustne.
Hotovo, môžme podávať.