CILKINE MASKO

POTŘEBNÉ PŘÍSADY
0,5 kg bravčového mäska (nič sa nepokazí ani iným druhom), 1 strúčik cesnaku, 3-4 PL sojovej omáčky, 1 čl mletého zázvoru, 2 PL maizeny, cca 2 dcl vývaru, 1 cibuľka, 20 Dkg šampiňónov, 1 veľká mrkva, špagety, alebo čínske rezance
POSTUP PŘÍPRAVY
v postupe
 |
Všetko potrebné |
 |
Pripravíme si marinádu zo sójovej omáčky, prelisovaného cesnaku a zázvoru. Mäsko pokrájame na tenké rezančeky a necháme marinovať asi pol hodinku a viac |
 |
Dáme si variť špagety, alebo rezance..u nás však toto jedlo papáme aj s ryžou..no mne takto najviac chutí. Takže kto ako chce. |
 |
Pokrájame si hríbiky na plátky, cibuľku na drobné kocky a mrkvu na slížiky |
 |
Na horúcom oleji si opečieme mäsko. Asi 5-10 minút stačí |
 |
Pridáme cibuľku, hríby a mrkvu, ďalej opekáme minútu |
 |
Podlejeme vývarom a prevaríme, len čo omáčka zhustne. |
 |
Hotovo, môžme podávať. |