Španielské vtáčky

POTŘEBNÉ PŘÍSADY
karé (ja som robila zo 7ks), soľ, čierne mleté korenie, horčica, klobáska, uharky (zavárané), slanina, vajcia uvarené na tvrdo (záleží od množstva rezňov, ja som použila 2 vajcia na 7rezňov), špáradká, kečup, sójová omáčka, solamyl, vegeta
POSTUP PŘÍPRAVY
...
 |
tu sú prísady na plnenie vtáčikov, najkrájaná klobáska na pásiky, taktiež slanina na pásiky aj uhorky a vajcia na tvrdo |
 |
karé si nakrájame na rezne, vyklepeme, osolíme okoreníme a potrieme horčicou - nie veľmi.. |
 |
na rezne naukladáme klobásu, slaninu, uhorku a vajce.. |
 |
mäsko si zrolujeme a spojíme špáradlom na jednej aj druhej strane... |
 |
tu už mám hotových všetkých 7 "vtáčikov" letáčikov |
 |
cibulku si sparíme na oleji, pridáme mletú červenú papriku, zalejeme vodou. Pridáme mäsko ... |
 |
... a dusíme do mäkka. Keď je mäso mäkké, vyberieme ho a do šťavy si prilejeme ešte trošku vody (kto má ako rád,my máme radi veľa šťavičky), pridáme za PL kečupu a toršku sójovej omáčky, kto nechce nemusí ja ju milujem! Necháme povrieť, zahustíme solamylom a dochutíme vegetou. Keď je omáčka hotová mäsko do nej vložíme a môžeme servírovať... |
 |
a hotovo, je to dosť sýte jedlo a určite nie diétne ale raz za čas diétu nechám diétou a túto mňamku si poriadne vychutnám... Dobrú chuť... |