
POTŘEBNÉ PŘÍSADY
okrúhly chlieb, maslo, bryndza, syr, malokarpatská saláma, liptovská saláma, tatárska,cesnak, cibuľa, olivy, 2ks mana- nátierkové maslo chlebík si buď kúpim, alebo doma upečiem v tortovej forme.
POSTUP PŘÍPRAVY
chlieb nakrájam ako korpus na cca. 1cm hrubé plátky, urobím bryndzovú nátierku (cibuľa, bryndza, maslo) a cesnakovú nátierku (jemne nastrúhaný syr, tatárska, cesnak
jednotlivé pláty chleba natieram na striedačku cesnakovou a bryndzovou nátierkou (treba dať dosť na to, aby sa jednotlivé pláty zlepili).
Keď je celá torta zlepená, dám ju na deň do chladu.
Na druhý deň potriem nátierkovým maslom a oblepím syrom. Vytvorím ružičky a zdobím olivami, petržlenovou vňaťou a tak
Dobrú chuť
![]() |
ďalšia foto |
![]() |
rez tortou |