Biela pizza pre mamičky /inšpirovaná Erikou ID 25512/



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

cesto na pizzu podľa ROMANY ID 3383*kelimok 12% smotany*2 kocky taveného syra*100 g plaátkového syra*100 g syra na strúhanie*kuracie masko*mrkva*sušené paradajky v oleji*jablko*mozzarella*paradajka*tymián*bazalka*sušený cesnak

POSTUP PŘÍPRAVY

Cesto na pizzu podľa Romany......výborné.No a ďalej som sa inšpirovala u Eriky,Erika ďakujem.Kedže kojím tak hľadám vhodné suroviny na všetko.A na pizzu som mala chuť,ale ako bez cesnaku,bez paradj.pretlaku,aby nášho Adamka nebolelo bruško.A tu je výsledok.Pizza sa podarila a bola úúúúúúžastná.

Na troške oleja si pečieme na drobné kúsky nakrájané,osolené a mčk okorenené kuracie masko.Pridáme na platky nakrájanú mrkvu a keď je všetko makké,dáme ešte podľa chuti sušené paradajky.Ja som dala 4.
Cestíčko na vymastenom pekáči.
Na cesto dáme smotanovú zmes a tú si pripravíme takto:Do kastrólika dáme smotanu a do nej tavený syr ,na kocky nakrájaný tvrdý syr a podľa chuti sušený cesnak.Chvľu povaríme,aby sa syry rozpustili.
Na smotanovú zmes dáme vychladnutú kuraciu zmes,na to rozložíme nakrájané paradajky,nakrájané a ošúpané jablko,nakrájanú a odkvapkanú mozzarellu.Ochutíme tymiánom,bazalkou,rozmarínom.Zasypeme strúhanám syrom.
Pečieme 20 minút pri 200 stupňoch vo vyhriatej rúre na najspodnejšej priečke.Mňam.