
POTŘEBNÉ PŘÍSADY
Čo potrebujete: 1 hotový tortový korpus (dostať kúpiť v Kauflande, najlepšie je s trošku vyvýšenými okrajmi), 2 šľahačky (najlepšie trvanlivé, nemusíte sa báť, že vám zostárnu, kým koláč budete robiť), 1 menšia konzerva mandarínok, 1 puding bez varenia (ja kupujem Olé od Dr. Oetker, lepšie mi chutí čokoládový, ale môžete použiť aj vanilkový), granko na posypanie
POSTUP PŘÍPRAVY
Prišla vám návšteva a v tom momente chytáte paniku, pretože ako naschvál ste nič neupiekli a váš manžel alebo deti vám vyjedli všetky zásoby keksov? Počas prípravy kávy urobíte bleskový koláč a návšteva si to ani nevšimne. Neveríte? Ja som to už tak raz urobila a určite si aj do budúcna pripravím potrebné suroviny, aby som bola na nečakané návštevy pripravená. Koláč zvládne aj absolútna nekuchárka - necukrárka.
![]() |
Kompót, pudingový prášok a 1 šľahačku dajte do misky, ktorú budete môcť uzavrieť vrchnákom. kompót dajte aj so šťavou. Uzavrite a začnite s miskou hrkať, asi 10x až budete počuť, že masa úplne stuhla a nič sa v miske nehýbe. Takto by to malo vyzerať. |
![]() |
Krém vylejte na korpus a dobre uhlaďte. Druhú šľahačku vyšľahajte mixérom dotuha. Môžete pridať aj stužovač. Takisto vylejte na vrch krému. Vrch posypte grankom a môžete hneď podávať. |