Morčacie na cesnaku a cibuli/recept môjho manžela/

POTŘEBNÉ PŘÍSADY
Morčacie horné stehno vykostené/alebo morčací výrez/,soľ,rasca,4 cibule na 1kg mäsa,3-4 hlavičky cesnaku,trochu oleja,voda
POSTUP PŘÍPRAVY
Chutí lepšie ako vyzerá!
 |
>mäso nakrájame na malé kúsky/na pásiky/ |
 |
>do hrnca dáme trochu oleja,pridáme 1vrstvu mäsa,posolíme,poriadne zasypeme rascou |
 |
>dáme 4 celé cibule.časť cesnaku,opakujeme,kým máme suroviny |
 |
>nepodlievame,/pustí si šťavu/občas premiešame,varíme pokiaľ sa cibuľa a cesnak nerozpadnú. |
 |
>nakoniec pretlačíme hlavičku cesnaku,ak treba pridáme trochu oleja a mäso orestujeme/iba mierne/ |