
POTŘEBNÉ PŘÍSADY
slepačí vývar, tofu, (alebo kuracie mäso), 200 g judašovo ucho, bambusové výhonky, mrkva, 1x vajco, solamyl, ocot, sojova omačka, čili papričky
POSTUP PŘÍPRAVY
tento recept je od vietnamca čo varí na JOJ-ke vo varí Vám to!
do slepačieho vývaru nakrajame na malé kocky mrkvu , sojové mäso, bambusove vyhonky, čili papričku(podľa chuti) a judášove ucho. necháme vrieť asi tak 5-10minút -pridáme ocot podľa chuti,a sojovú omáčku .
Zahustíme polievku zemiakovým solamylom a vlejeme nakoniec rozhabarkovane vajíčko a premiešame. Podavame s najemno nakrajaným pórom.
Fakt je velmi dobrá!!! Odporúčam vyskúšať.... u nas ju budeme teda variť asi dosť často (mi na ňu chodíme do číny...a takto už nemusíme)
Dobrú chuť!!!!