
POTŘEBNÉ PŘÍSADY
cvikla * soľ * cukor * ocot * chren
POSTUP PŘÍPRAVY
síce sa to nezavára ale predsa len som to dala do kategórie zaváraniny, ale je to perfektná príloha :))
![]() |
cviklu uvaríme vo vode do mäkka, a teraz super finta: (tú mám od priateľovej mamky) cviklu necháme v tej vode, v ktorej sme ju varili odstáť do ďalšieho dňa, a cviklu potom vôbec netreba lúpať a šupka sa dá pekne rukami odstrániť a netreba ju šúpať nožom |
![]() |
cviklu nastrúhame na jemnom strúhadle |
![]() |
pridáme soľ, cukor, ocot a chren - to už podľa vlastnej chuti - ja dávam dosť toho chrenu :)) fotka je z prípravy cvikly na veľkú noc, pridávala som čerstvý strúhaný chren |
![]() |
mňam |