Mexická špecialita

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

1 polievková lyžica oleja, 1 väčšia cibuľa, 1 čerstvá červená paprika, 2 strúčiky cesnaku, 1 čajová lyžička mletej sladkej papriky, 1 čajová lyžička rasce, 500 g mletého hovädzieho mäsa (môže byť aj bravčové, taktiež namiesto mletého mäsa som použila nadrobno nakrájané špekačky a tie nám chutili viac ako mäso), v 3 dcl vody rozmiešať 1 bujón alebo 1 čajovú lyžičku vegety, pol čajovej lyžičky kryštalového cukru, 2 polievkové lyžice kečupu, 2 paradajky, soľ, korenie, 2 konzervy červenej sterilizovanej fazule poznámka: v recepte je napísane 3 dcl vody, ale ja dávam menej - potom podľa potreby dolievam.

POSTUP PŘÍPRAVY

na oleji speníme cibuľu a postupne dáme všetky prísady. Zamiešame a varíme dovtedy, kým nie je mäso prípadne klobáska hotová. Ako prílohu dávame chlieb.

PS: foto doložím neskôr